Vulcan Bike – Track de Lava 1ª Etapa: Puerto del Carmen – Orzola

Ens disposem a fer la Tracks de Lava – Vulcan Bike Clàsica en 5 etapes.

Després d’un extens Briefing de la Tracks de Lava, tot preparat, llibre de ruta, hotels, i recomanacions de restaurants, bicis llogades a Vulcan Bike i amb els tracks oficials carregats als GPS. I faig menció als tracks oficials ja que aquest nois, Maxi i Justo, no paren de millorar les rutes i no val la pena que feu servir els d’edicions anteriors.

La primera etapa es des de Puerto del Carmen fins Orzola o agafarem el Ferry que ens portarà a l’Illa de La Graciosa.

Es una etapa costera i on passes per les poblacions de Playa Honda, Arrecife, Costa Teguisse. Aquest tram és el mes urbà de tota la ruta, però que et permetrà endinsar-te a l’illa de Lanzarote i anar adaptem-te a ella i a rodar sobre lava.

La primera vegada que deixeu la costa a la vostra esquena es per afrontar la primera pujada a Las Honduras però tranquils que de seguida baixareu de nou a la costa. Ara ja estareu immersos en els paisatge més natural d’aquesta illa Reserva de la Biosfera de la UNESCO des de 1993.

Seguidament passareu per les Salines del Tío Joaquín, ara abandonades però que és pot verure encara perfectament el seu entramat d’eres i canals. I una mica més endavant i tocant a les anteriors tenim les Salines de los Agujeros amb molt poc us. Seguiu per la costa creuant la Urbanització de Los Cocoteros per la costa i tornareu a deixar l’oceà a l’esquena per fer la segona i mes forta pujada del dia, el poble de Guatiza. Torrem per paisatge volcànic cap a la costa creuant la Urbanització nudista de El Charco del Palo i pedalant arribem a Arrieta, Punta Mujeres i Los Jameos on ja afagem la llarga recta d’asfalt que ens portarà a Orzola. On agafem el Ferry ben cansant no per la distancia ni la dificultat de la ruta, sinó per el fort ven frontal que hem tingut tot el dia.

Passem a l’Illa de La Graciosa amb el nostre equipatge, hotel i Ferry perfectament organitzat pels amics de Vulcan Bike Lanzarote.

Altres etapes:
Vulcan Bike – Track de Lava 1ª Etapa: Puerto del Carmen – Órzola
Vulcan Bike – Track de Lava 2ª Etapa: La Graciosa
Vulcan Bike – Track de Lava 3ª Etapa: Órzola – Famara
Vulcan Bike – Track de Lava 4ª Etapa: Famara – Playa Blanca
Vulcan Bike – Track de Lava 5ª Etapa: Playa Blanca – Pto. del Carmen

Tracks de Lava. 1ª etapa Pto. del Carmen – OrzolaTracks de Lava. 1ª etapa Pto. del Carmen – OrzolaTracks de Lava. 1ª etapa Pto. del Carmen – OrzolaTracks de Lava. 1ª etapa Pto. del Carmen – OrzolaTracks de Lava. 1ª etapa Pto. del Carmen – OrzolaTracks de Lava. 1ª etapa Pto. del Carmen – OrzolaTracks de Lava. 1ª etapa Pto. del Carmen – OrzolaTracks de Lava. 1ª etapa Pto. del Carmen – OrzolaTracks de Lava. 1ª etapa Pto. del Carmen – OrzolaTracks de Lava. 1ª etapa Pto. del Carmen – OrzolaTracks de Lava. 1ª etapa Pto. del Carmen – Orzola

Video

Mapa

Total distance: 68180 m
Max elevation: 133 m
Total climbing: 1562 m
Total time: 06:56:16

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150