Vulcan Bike – Track de Lava 2ª Etapa: La Graciosa

Ja més descansats i sense la pressió de tenir que arribar a una hora concreta pel Ferry. Ens dispossem a fer la Etapa 2 de La Vulcan Bike – Tracks de Lava Clàsic. I a part de ternir els tracks no ens penserm perdre cap de les recomanacions que ens han donat els amics Justo i Maxi de Vulcan Bike. I és que no es per menys! La Graciosa es per gaudir-la tal i com és!

El dia amaneix perfecte. Sol i sense cap gota de vent! Esmorzem tranquil·lament a Caleta de Sebo l’únic nucli amb serveis de l’illa.

Sortim pedalant pels carres de Caleta de Sebo contrits sobre la sorra de l’illa i ens dirigim cap els dos volcans grans que hi ha al centre de La Graciosa. Els colors del Volcà de Agujas Grandes es espectacular! Passem entre tots dos i girem voltant el volcà de Morro de los Dises en direcció a La Costa de La Montaña Amarilla. Finalment arribem al Volcà de la Muntanya Amarilla que va honor al seu nom amb uns preciosos colors grocs sota la Playa de la Cocina.

Per la costa desfem camí inicialment i resseguint la costa ens aturem a la Playa de las Conchas sota el volcà de la Montaña Bermeja que posteriorment voregem en direcció la Playa Lamba per acabar a l’altre assentament de població vocacional sense serveis de Pedro Barba.

I la tornada la fem per la faldilla del Volcà de Agujas Grandes fins a la tornada a Caleta de Sebo d’on gaudim d’una bona Cerveza.

Altres etapes:
Vulcan Bike – Track de Lava 1ª Etapa: Puerto del Carmen – Órzola
Vulcan Bike – Track de Lava 2ª Etapa: La Graciosa
Vulcan Bike – Track de Lava 3ª Etapa: Órzola – Famara
Vulcan Bike – Track de Lava 4ª Etapa: Famara – Playa Blanca
Vulcan Bike – Track de Lava 5ª Etapa: Playa Blanca – Pto. del Carmen

Tracks de Lava. 2ª etapa La GraciosaTracks de Lava. 2ª etapa La GraciosaTracks de Lava. 2ª etapa La GraciosaTracks de Lava. 2ª etapa La GraciosaTracks de Lava. 2ª etapa La GraciosaTracks de Lava. 2ª etapa La GraciosaTracks de Lava. 2ª etapa La GraciosaTracks de Lava. 2ª etapa La GraciosaTracks de Lava. 2ª etapa La GraciosaTracks de Lava. 2ª etapa La GraciosaTracks de Lava. 2ª etapa La GraciosaTracks de Lava. 2ª etapa La Graciosa

Video

Mapa

Total distance: 31618 m
Max elevation: 93 m
Total climbing: 563 m
Total time: 03:14:16

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150