Vulcan Bike – Track de Lava 5ª Etapa: Playa Blanca – Pto. del Carmen

Amb pena, però gaudint d’un magnífic dia que s’ha aixecat arranquem la 5ª Etapa de la Vulcan Bike – Track de Lava.

Arranquem des de Punta Limones a Playa Blanca recorrent-la sencera per sortir del nucli urbà a la preciosa Playa Mujeres. I des d’aquí i per costa ens dirigim cap a Los Morros de Hacha Chica passant el Barranco de las Pilas, el del Valle de Juan Perdomo, el de Parado i el de los Dises.

Sense cap mena de dubte, aquesta 5ª i última etapa de la Vulcan Bike – Track de Lava és tota una preciositat. Transcorre molt costanera creuant barrancs i per les vessants del Monument Natural de los Ajaches. Pots gaudir del menjar de la zona i quina millor manera que tancar-ho amb una abraçada de mans i una cerveseta amb els amics organitzadors Maxi i Justo. ¡Gràcies per aquest regal de ruta i organització!

Altres etapes:
Vulcan Bike – Track de Lava 1ª Etapa: Puerto del Carmen – Órzola
Vulcan Bike – Track de Lava 2ª Etapa: La Graciosa
Vulcan Bike – Track de Lava 3ª Etapa: Órzola – Famara
Vulcan Bike – Track de Lava 4ª Etapa: Famara – Playa Blanca
Vulcan Bike – Track de Lava 5ª Etapa: Playa Blanca – Pto. del Carmen

Tracks de Lava. 5ª etapa PBlanc – Pto. CarmenTracks de Lava. 5ª etapa PBlanc – Pto. CarmenTracks de Lava. 5ª etapa PBlanc – Pto. CarmenTracks de Lava. 5ª etapa PBlanc – Pto. CarmenTracks de Lava. 5ª etapa PBlanc – Pto. CarmenTracks de Lava. 5ª etapa PBlanc – Pto. CarmenTracks de Lava. 5ª etapa PBlanc – Pto. CarmenTracks de Lava. 5ª etapa PBlanc – Pto. CarmenTracks de Lava. 5ª etapa PBlanc – Pto. CarmenTracks de Lava. 5ª etapa PBlanc – Pto. CarmenTracks de Lava. 5ª etapa PBlanc – Pto. CarmenTracks de Lava. 5ª etapa PBlanc – Pto. CarmenTracks de Lava. 5ª etapa PBlanc – Pto. CarmenTracks de Lava. 5ª etapa PBlanc – Pto. Carmen

Video

Mapa

Total distance: 39779 m
Max elevation: 180 m
Total climbing: 1130 m

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150