Vulcan Bike – Track de Lava 4ª Etapa: Famara – Playa Blanca

Sortim des de Caleta de Famara amb un dia que amenaçava pluja… però no ens quedava un altra cosa. Rodem cap al Volcà Muntanya Cavera i el dia s’obra totalment!

Continuem per la costa passant per Caleta de Caballo i La Santa, gaudint dels terrenys volcànics en un terrenys més o menys plà i fàcil si no fos pel ven de cara que teníem. Quan arribem a la Muntanya Bermeja comença la pujada fins que ens endisem en el perímetre del Parc Nacional de Timanfaya. Ens desviem cap al Volcà de las Lapas o del Cuevo on en situacions normal podrien haver gaudit de l’entrada al cràter però a nosaltres ens va agafar una forta i curta pluja com podeu veure a les fotos i vídeo.

Seguim camí cap a Yaiza entre la pluja a estones i les plantacions vinícoles amb el seu característic cultiu volcànic amb els murets protegint la vinya plantada en forats cònics sobre el picón.

Al sorti de Yaiza el temps ens respecte i podem rodar tranquil·lament cap a Las Breñas i el nostre destí final de Los Limones en Playa Blanca.

Al final una ruta èpica per les condicions climatològiques però que van tancar meravellosament gaudint dels vins DO Lanzarote al restaurant recomanat pels organitzadors de la Vulcan Bike – Track de Lava. Que tot no ha da ser donar pedals!

Altres etapes:
Vulcan Bike – Track de Lava 1ª Etapa: Puerto del Carmen – Órzola
Vulcan Bike – Track de Lava 2ª Etapa: La Graciosa
Vulcan Bike – Track de Lava 3ª Etapa: Órzola – Famara
Vulcan Bike – Track de Lava 4ª Etapa: Famara – Playa Blanca
Vulcan Bike – Track de Lava 5ª Etapa: Playa Blanca – Pto. del Carmen

Tracks de Lava. 4ª etapa Famara – Playa BlancaTracks de Lava. 4ª etapa Famara – Playa BlancaTracks de Lava. 4ª etapa Famara – Playa BlancaTracks de Lava. 4ª etapa Famara – Playa BlancaTracks de Lava. 4ª etapa Famara – Playa BlancaTracks de Lava. 4ª etapa Famara – Playa BlancaTracks de Lava. 4ª etapa Famara – Playa BlancaTracks de Lava. 4ª etapa Famara – Playa BlancaTracks de Lava. 4ª etapa Famara – Playa BlancaTracks de Lava. 4ª etapa Famara – Playa BlancaTracks de Lava. 4ª etapa Famara – Playa Blanca

Video

Mapa

Total distance: 67229 m
Max elevation: 358 m
Total climbing: 2217 m
Total time: 07:33:01

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150