Tots dos costats de l’Guadarrama

Comencem la ruta, un cop més des de la Urbanització de Molino de la Hoz a Las Rozas de Madrid. I ens disposem a fer una volta senzilla i divertida per tots dos costats de el Riu Guadarrama.

Justament vam sortir per la presa de Molino de la Hoz i rodem pels senders que ens porten a el Camí de la Depuradora per sortir de la zona del Lazarejo on tornem per baixar per les seves rutes cap al Pont del Retamar. Que passem per sota per seguir rodant pels senders de la banda esquerra del Guadarrama (aigües avall) fins arribar a la Urbanització de Villafranca al Castell.

Després vam sortir per les senderes de el Rierol de Palaus fins arribar a Vilanova del Pardillo que la voltem pels senders, mantenint-nos en el Rierol de Palaus i tot fins arribar a la pista de Canal d’Isabel II on ja girem per arribar a la Urbanització de Les Costes.

En aquest punt vam començar a tancar el cercle per, també per camins i senders, baixar a el Pont del Retamar i d’allí a Molino de la Hoz.

Ambos lados del GuadarramaAmbos lados del GuadarramaAmbos lados del GuadarramaAmbos lados del GuadarramaAmbos lados del GuadarramaAmbos lados del GuadarramaAmbos lados del GuadarramaAmbos lados del GuadarramaAmbos lados del GuadarramaAmbos lados del GuadarramaAmbos lados del GuadarramaAmbos lados del Guadarrama

Video

Mapa

Total distance: 39508 m
Max elevation: 746 m
Total climbing: 860 m
Total time: 03:54:53

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150