Caminada per Ax 3 Domaines

Comencem la ruta a l’estació d’Esquí d’Ax 3 Dimaines, un centre d’esports d’hivern situat al municipi d’Ax-les-Thermes, Ariège, a França. Que durant l’estiu aquesta oberta a la practica del senderisme i del mountainbike.

Vam pujar per la pista principal i de seguida ens fiquem en els senders de la zona boscosa per sortir a la pista verda Sapins, de pujada i arribar a la Griole Bas.

Després continuem ascendint pel Boulevard de la Griole Haut, fins arribar a la cruïlla de camins per pujar-nos directament al Chalet Le Louzat.

Després recorrem el Plateau du Saquet, cota màxima de el dia 2.049 msnm, per la Ronde des Marmottes fins a la baixada del downhill ski Trail Bonascre pel qual
caminem arribar a l’altre trail de baixada de Fontfrede pel qual seguim descendint fins trobar-nos amb la pista de baixada Trois Jasses, que ens retorna al nostre punt de partida. La estació d’esquí d’Ax 3 Domaines.

Bonica ruta de muntanya per paratges que s’encentran sempre blanc a l’hivern.

Caminada per Ax 3 DomainesCaminada per Ax 3 DomainesCaminada per Ax 3 DomainesCaminada per Ax 3 DomainesCaminada per Ax 3 DomainesCaminada per Ax 3 DomainesCaminada per Ax 3 DomainesCaminada per Ax 3 DomainesCaminada per Ax 3 DomainesCaminada per Ax 3 DomainesCaminada per Ax 3 DomainesCaminada per Ax 3 Domaines

Video

Mapa

Total distance: 15277 m
Max elevation: 2049 m
Total climbing: 813 m
Total time: 04:41:50

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150