Serralada-Poblats Ibèrics-Corriols i Sauló

Matinal corriolera pel Maresme per visitar alguns dels poblats ibèrics que hi ha a la zona com el del Puig castellar i el del Turó d´en Boscà.

Sortim des de Badalona guiats en tot moment per en SBK i el seu inseparable i incansable Leal i ens dirigim per bonics corriols de pujada cap al Coll de Vallensana i enlloc de fer la típica continuació pujada cap al dipòsit, encarem una petita baixada per fer una nova trialera que ens deixa a peus de l’Hospital Germans Trias i Pujol més conegut com a Can Ruti, a partir d´aquí nova pujada per pista amb alguns trams bastant costeruts, ara si cap el dipòsit però la besant del Turó de l´Home tot passant o per la cartoixa de Montalegre i fins arribar al punt alt del dia La Coscollada.

A partir d´aquí iniciem uns trams ràpids de baixada amb el típic sauló de la zona, i que en aquest temps amb les poques pluges caigudes fa que el terreny estigui molt sec cosa que dificulta encara més el control de les nostres bicis. Pel descens passem pel Coll de la Malesa en una zona molt encanonada que fa les delícies dels més agosarats per desfer un petit tram que havíem fet de pujada a tocar de nou de l’hospital.

I com que no en teníem prou, ens dirigim cap al Puig Castellar per fer el posterior descens pel Coll de les Ermites (Sant Onofre i Sant Jeroni de la Murtra), on tornem a combinar corriols i sauló.

Video

Mapa

Distància total: 30.74 km
Altitud màxima: 458 m
Ascensió total: 1164 m
Temps total: 05:52:00

Relive

Track

GPS-bttmania-tracks150