Serra Oest des de Navalagamella

Sortim des de Navalagamella a la Serra Oest de Madrid i vam començar a pedalar de pujada cap al Camí de Navahonda.

En els Prats de Navastreta girem cap al Cordel de el Pont de Sant Joan en direcció nord cap a Fresnedillas de l’Oliva.

A l’alçada de la Moraleja girem cap a l’esquerra cap a la Finca de Prat Vell fins a connectar amb la Cañada Real Vereda de el Camí de Robledo de Chavela. I que ens porta a el Camí de l’Gual dels Barrancs on girem a la dreta. Però el vam abandonar aviat girant per cap a la Canyada Lleonesa.

Arribem a les ruïnes Pont de l’Hoyo, antigament aixecat sobre el Riu Perales. I aquí agafem el sender Colada de el Pont de l’Hoto, paral·lel a el Riu Perales. I quan ja gairebé arribem a la fi recuperem alçada per tornar a fer altres senders de baixada cap al Rierol de el Molí de l’Hondillo que ens torna de nou a el Riu Perales.

Ja només no queda la pujada per Albedaran i La Frontera que ens porten als búnquers de Navalagamella, Posició de l’Calvari aixecats a la Guerra Civil.

Finalment retornem a un punt de partida i el tanquem amb el millor cuit de la zona a Bar-Restaurant Km..0 “L’antiga Chasca”.

Curta, però bonica, ruta per les Cañadas Reals i Senders de la Serra Oest de Madrid.

Sierra Oeste desde NavalagamellaSierra Oeste desde NavalagamellaSierra Oeste desde NavalagamellaSierra Oeste desde NavalagamellaSierra Oeste desde NavalagamellaSierra Oeste desde NavalagamellaSierra Oeste desde NavalagamellaSierra Oeste desde NavalagamellaSierra Oeste desde NavalagamellaSierra Oeste desde NavalagamellaSierra Oeste desde NavalagamellaSierra Oeste desde NavalagamellaSierra Oeste desde NavalagamellaSierra Oeste desde Navalagamella

Video

Mapa

Total distance: 26606 m
Max elevation: 924 m
Total climbing: 743 m
Total time: 03:04:27

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150