Senders de Montclús – Serra del Catllaràs

Pujada pistera, un tram enfangat, un rampot pedregós i baixada corriolera fabulosa per un bosc preciós, amb poquets punts difícils. Al principi del corriol hi ha ondulacions on cal empènyer la bici en trams curts, però paga la pena.

Des de la Pobla de Lillet fem cap a Santa Maria per pista i pugem cap el torrent del Junyent i pel camí dels Emprius on trobem un tram enfangat de camí malmés.

Baixem a la pista asfaltada de St. Jaume de Frontanyà i la deixem aviat pel camí de Santa Eugènia de Solls vora el torrent, va pujant suau al principi, cap a Cellers fa més dret amunt fins la collada de Montclús on comencem a planejar i fruir del bosc de la Baga de Montclús. Baixem a visitar en “Kunt” al refugi d’Ardericó i retornem a la ruta on ens espera un pujadot pedregós i les millors fotos del dia.

Al principi del sender puja i baixa i cal caminar una mica però quan es posa a baixar és tan maco i divertit que s’obliden totes les dificultats.

Paga la pena seguir la variant de retorn pel castell de Lillet i Sant Miquel de planta rodona i el senderol final de les Coromines amb vistes al Pedraforca.

Senders de Montclús - Serra del CatllaràsSenders de Montclús - Serra del CatllaràsSenders de Montclús - Serra del CatllaràsSenders de Montclús - Serra del CatllaràsSenders de Montclús - Serra del CatllaràsSenders de Montclús - Serra del CatllaràsSenders de Montclús - Serra del CatllaràsSenders de Montclús - Serra del CatllaràsSenders de Montclús - Serra del CatllaràsSenders de Montclús - Serra del CatllaràsSenders de Montclús - Serra del Catllaràs

Video

Mapa

Distància total: 31.23 km
Altitud màxima: 1504 m
Ascensió total: 1282 m
Total time: 05:18:28

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150