Volta al Catllaràs

Pujada pistera i baixada corriolera. Grup amb bicis atmosfèriques i elèctriques.

Senders amb alguns punts a peu però generalment ciclables si t’agraden els corriols i trialeres. El descens trialera de Sant Julià de Cerdanyola és dret i pedregós, difícil i no ciclable en alguns trams si no tens un bon nivell tècnic.

De la Pobla de Lillet per pista de Falgars enfilem cap el Xalet del Catllaràs i mirador del Roc de la Lluna. Seguim pujant fins el coll de la Ceba per pista i allà trobem un parell de rampots considerables, amb punts del 23% de desnivell, camí del Roc del Catllaràs.

10Km de baixada Collet del Llobató pel sender del Forat, sender perdut, corriol de La Cortada i Sant Julià de Cerdanyola on comença la part difícil de baixada pel sender pedregós i revirat que ens deixarà satisfets a la C1411.

Pel Camí del Collet, vora el riu, fem cap a Guardiola de Berguedà i allà prenem el GR per evitar asfalt. Es fa llarg perquè té molt puja i baixa però és variat i entretingut i paga la pena fruir-ne. Passem per Cal Companyó on comença el bosc i el sender més maco, hi ha un tram lletjot passat el càmping i anem a morir a la carretera uns 3.5Km fins a la Pobla de Lillet.

Volta al CatllaràsVolta al CatllaràsVolta al CatllaràsVolta al CatllaràsVolta al CatllaràsVolta al CatllaràsVolta al CatllaràsVolta al CatllaràsVolta al Catllaràs

Video

Mapa

Distància total: 39.88 km
Altitud màxima: 1699 m
Ascensió total: 1470 m
Total time: 07:30:46

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150