Senders de La Isabela-Trofa-Lazarejo

Comencem la ruta des Molino de la Hoz i ens endinsem a la muntanya pel sender de què puja a La Isabela, per després seguir pel Camí de La Isabela cap a Torrelodones.
Ja gairebé arribant a la Urbanització del Gasco. Girem a la dreta per seguir per divertits corriols cap a la Talaia de Torrelodones.

Després vam continuar cap a Torrelodones per senders i creuem l’A-6 pel pont que ens porta a la Zona Esportiva de Torrelodones on girem a l’esquerra per seguir per les senderes que perimetran Torrelodones. Després vam sortir a la carretera M-618 per la qual la seguim en direcció Hoyo de Manzanares, però sempre pels senders paral·lels. Primer els de l’esquerra fins a passar la Urbanització de Los Robles on vam canviar als senders de la dreta fins a desviar per veure la Posició Linx. Un observatori Blindat de 1938 a la Finca de Cants Negres que, durant la Guerra Civil.

Desfem el camí de la Posició Linx per seguir pels senders que ens porten al Canto Alto. Allà girem a la dreta per baixar a buscar el llarg sender del Rierol de Trofa.

Quan vam arribar a Els Peñascales girem per perimetrarlo i baixar al costat de la Balla del Pardo. Creuem el Rierol de Trofa i vam començar a fer la pujada cap a les Mates on creuarem la via de tren pel seu pas elevat i l’A-6 per l’inferior.

Més endavant entrem a la zona del Lazarejo per la qual rodarem entre senders fins arribar al Cantizal i on ens comunicarem pels últims senders amb el nostre punt de sortida a la Urbanització de Molino de la Hoz.

Divertida ruta plena de senders i amb poc desnivell acumulat.

Senderos de La Isabela-Trofa-LazarejoSenderos de La Isabela-Trofa-LazarejoSenderos de La Isabela-Trofa-LazarejoSenderos de La Isabela-Trofa-LazarejoSenderos de La Isabela-Trofa-LazarejoSenderos de La Isabela-Trofa-LazarejoSenderos de La Isabela-Trofa-LazarejoSenderos de La Isabela-Trofa-LazarejoSenderos de La Isabela-Trofa-Lazarejo

Video

Mapa

Total distance: 30483 m
Max elevation: 928 m
Total climbing: 898 m
Total time: 03:31:49

Relive

[/video]

Download Track

GPS-bttmania-tracks150