Senders de Castellterçol

Sortim de Castellcir en direcció a Castellterçol pel sender paral·lel a la carretera. Un cop arribats ens dirigim cap el Munt, boscans ràpids i trialers per Rosanes i la Balofrena per fer cap a la Font del Prat del Pou i la poua del Casuc, molt maca. Remuntada pel torrent de la Guineu sota el Ricard i cap a Sant Julià d’Úixols a fer un mos. Baixada corriolera espectacular pels vessants de la Socarrada, planejant de la Noguera a la Teuleria i el fantàstic laberint incloent un nou corriol espectacular.

Anem cap a sota Sant Quirze Safaja i Badó pels torrents del Boix (malaguanyat boix per la plaga d’erugues) i del Coll de Poses. Un tram de carretera ja que el sender paral·lel està molt embardissat i un tram del camí tallat per la rompuda de les Planes. Sender de Fornots, baixada les Clotes, pont de les Ferreries per sota i remuntem el Tenes sota les escoles i SQS amb un parell de guals simpàtics. Passem pel parc de l’Aigua i pista privada del Vilardell sota el Puigdomènec, Tenes amunt.

Fi de festa visitant la poua del Vilardell i els camins perduts cap el molí nou del Bosc amb el seu salt d’aigua amagat on prenem el darrer sender cap a Can Sants i de nou a Castellcir.

Senders de CastellterçolSenders de CastellterçolSenders de CastellterçolSenders de CastellterçolSenders de CastellterçolSenders de CastellterçolSenders de CastellterçolSenders de CastellterçolSenders de CastellterçolSenders de CastellterçolSenders de Castellterçol

Video

Mapa

Total distance: 38888 m
Max elevation: 904 m
Total climbing: 1256 m

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150