Serra d’Hoyo des de Collado Villalba

Sortim des de Los Negrales, a tocar amb Collado Villalba, i ens dirigim cap a la Serra d’Hoyo entrant pel Chancal dels Morros.

Per pista pugem cap a la Llanxa dels Monchos. Des d’allà baixem a el Turó Mirete i de la Cascada de l’Corvacho. Després seguim cap als Corrals de l’Forner i els Corrals de Julia fins que vam arribar a la Urbanització de la Berzosa.

Seguim cap al Mesto i el Cant de l’Mocho i vam començar a girar cap Hoyo de Manzanares. On pensem tornar perimetrando el Picazo, però té l’accés tallat la Policia Local perquè estan fent una batuda de porc senglar. Amb el que ens veiem obligats a modificar la ruta de tornada buscant el mateix, gairebé, camí de vinguda.

Amb el que se’ns queda en una ruta tranquil·la, encara que podem gaudir, com sempre, d’alguns dels seus senders.

Sierra de Hoyo desde Collado VillalbaSierra de Hoyo desde Collado VillalbaSierra de Hoyo desde Collado VillalbaSierra de Hoyo desde Collado VillalbaSierra de Hoyo desde Collado VillalbaSierra de Hoyo desde Collado VillalbaSierra de Hoyo desde Collado VillalbaSierra de Hoyo desde Collado VillalbaSierra de Hoyo desde Collado VillalbaSierra de Hoyo desde Collado VillalbaSierra de Hoyo desde Collado Villalba

Video

Mapa

Distància total: 33.95 km
Altitud màxima: 1104 m
Ascensió total: 974 m
Total time: 03:27:34

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150