Corriols pels Cingles Berti

Ens trobem a Aiguafreda per fer aquesta bonica ruta pels Cingles de Bertí.

Creuem el Rio Congost i l’autovia per ponts en direcció La Roca Roja i allà girem cap a el Barri de Sant Pau i Centelles. A Centelles fem una aturada al Molí de La Llavina. I continuem pujant cap a el Salt de l’Infern i l’Ollic on entrem en els primer senders entren alzines.

Quan arribem al Grau de Sant Pau ja estem al damunt dels cingles i gaudim de les seves vistes. Ara ja nomes queda gaudir de tota la llargada dels cingles ciclant pel sender que el perímetre. Passem pel Turó de l’Oller on son visibles les seves antenes. El Grau del Rouret i el Grau del Presseger però encara ens queda cingles pel damunt de la Serra de Castellar.
Passem pel Castell del Clascar des d’on podem gaudir de les vistes del Mediterrani. Seguim endavant voltant el Pic del Ciró. Passem pel Can Miquel, l’Ermita de Sant Pau, Montmany, el Sot del Bàc, el Cingle de Castellar i ja la tornada a Aiguafreda.

No subestimeu la ruta perquè quan comenceu a baixar del cingles pensareu que ja està tot fet i just ve el més fort. Ànims!

I que millor per tancar el dia que fent-ho amb una taula al Restaurant Masía El Nadal.

Corriols pels Cingles BertiCorriols pels Cingles BertiCorriols pels Cingles BertiCorriols pels Cingles BertiCorriols pels Cingles BertiCorriols pels Cingles BertiCorriols pels Cingles BertiCorriols pels Cingles BertiCorriols pels Cingles BertiCorriols pels Cingles BertiCorriols pels Cingles BertiCorriols pels Cingles BertiCorriols pels Cingles BertiCorriols pels Cingles Berti

Video

Mapa

Total distance: 41081 m
Max elevation: 848 m
Total climbing: 1471 m

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150