Puigsacalm en BTT

Sortida combinada amb gent del Grup de Muntanya de Falcons de Sabadell. En Domènec i un servidor però vàrem decidir de pujar novament al Puigsacalm de nou en bici, doncs ja feia alguns anys que no hi pujàvem.

Sortim des de l´esplanada del càmping de Vidrà, on prèviament vàrem esmorzar la pertinent coca, ens encorriolem ràpidament cap a el rierol de la Vila Vella, en un tram força tècnic on si hi ha humitat pràcticament fa impossible fer-ho pujat a la bici. Per sort nosaltres ho trobem en perfectes condicions. Un cop fem en paral·lel tota el rierol, recuperem pista en constant pujada i que ens porta a Sant Bartomeu de Covildases, i al cap de 2 kilòmetres trobem la Font Tornadissa on el terrenys e torna més aspre amb algun tram de prat magnètic i amb més inclinació i ajuntat amb la boira que hi trobem fa que en algun punt concret haguem de posar peu a terra, doncs alguna arrel molla per la humitat de la boira pixanera ens fa ser prudents. A 1 kilòmetre del cim del Puigsacalm (1.515m), ens trobem amb el caminaires que ja baixaven de fer-lo, doncs la boira no acompanyava a quedar-se allà per esperar-nos, nosaltres seguim fins el cim on els metres finals ja hem d’empènyer la bici. Fem la foto de rigor i ràpidament fem via per un bonic corriol que ens porta al Puig dels Llops (1.435m). Malauradament no podem veure les magnifiques vistes que en un dia normal si poden divisar.

Fem la baixada amb precaució doncs per aquesta vessant si que ens trobem molt humit el terra, però a la vegada podem comprovar el majestuós bosc de faig que ens porta fins el Collet de Ciuret, on des d´allà tot passant pel poble de Ciuret, ja ens porta per carretera fins a Vidrà per completar els 25,54km i amb els seus 820 da de la matinal.

Puigsacalm en BTTPuigsacalm en BTTPuigsacalm en BTTPuigsacalm en BTTPuigsacalm en BTTPuigsacalm en BTTPuigsacalm en BTTPuigsacalm en BTTPuigsacalm en BTTPuigsacalm en BTTPuigsacalm en BTTPuigsacalm en BTT

Video

Mapa

Distància total: 25.63 km
Altitud màxima: 1472 m
Ascensió total: 874 m
Total time: 03:51:18

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150