PR Calblanque. Cap de Palos – La Manga Club

Comencem la ruta al Club Nàutic de Cap de Palos i ens dirigim al Far del Cap de Palos, des comte contemplem les seves cales i aigües blavoses. Després seguim pagant per Cala del Mort i Cala Major fins arribar novament al Club Nàutic del Cap de Palos. El voregem i seguim pagant cap a Cala Medina i Cala Reona on ja entrem en els penya-segats del Calblanque seguint el GR92 i contemplant les destrosses que la forta pluja de primers d’octubre d’aquest any. Sorprenentment el pas de la corda de Cala Cocón i Punta Barriga està en força bon estat.

Seguim GR-92 en direcció sud passant per les Salines de Calblanque, fins a agafar la Rambla de les Cobatillas que no pugen al Centre de Visitants, “Les Cobatillas”, del Parc Regional de Calblanque, Muntanya de les Cendres i Penya de l’Àguila. Passem a la cara naixent de Calblanque i rodem fins a la Urbanizacion La Manga Golf. Però abans vam visitar el mirador de la Cala del Cuevo. Creuem La Manga Golf i vam sortir per la seva porta principal per baixar directes cap a Los Belones i ja rodar entre camps de conreus cap al nostre punt de partida en Cap de Palos.

Bonica ruta pel Parc Regional de Calblanque, gaudint del bon temps en un cap de setmana plujós a la resta d’Espanya i … Especial també per que la Sílvia s’ha retrobat amb el BTT després de la seva operació de despreniment de retina que l’ha deixat 6 mesos en el dic sec.

PR Calblanque. Cabo de Palos -La Manga ClubPR Calblanque. Cabo de Palos -La Manga ClubPR Calblanque. Cabo de Palos -La Manga ClubPR Calblanque. Cabo de Palos -La Manga ClubPR Calblanque. Cabo de Palos -La Manga ClubPR Calblanque. Cabo de Palos -La Manga ClubPR Calblanque. Cabo de Palos -La Manga ClubPR Calblanque. Cabo de Palos -La Manga ClubPR Calblanque. Cabo de Palos -La Manga ClubPR Calblanque. Cabo de Palos -La Manga ClubPR Calblanque. Cabo de Palos -La Manga ClubPR Calblanque. Cabo de Palos -La Manga ClubPR Calblanque. Cabo de Palos -La Manga ClubPR Calblanque. Cabo de Palos -La Manga ClubPR Calblanque. Cabo de Palos -La Manga Club

Video

Mapa

Distància total: 34.23 km
Altitud màxima: 162 m
Ascensió total: 524 m
Total time: 03:44:35

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150