Cap de Pals i 2 Mars

Comencem la ruta a Platja Profunda, al Mar Menor, i més concretament al Chiringuito Zankara on acabarem tancant la ruta i gaudint del seu menjar.

Vam rodar pagant el Mar Menor i deixant a la nostra dreta, pel GR-92 fins arribar a Mar de Cristal on ja girem cap a Los Belones. I d’allà ja vam buscar Calblanque passant pel seu Centre de Visitants, “Les Cobatillas”, del Parc Regional de Calblanque, Muntanya de les Cendres i Penya de l’Àguila.

Vam baixar Rambla de les Cobatillas avall fins a arribar al mar Mediterrani a l’altura de les Platges, Llarga, Punta Seca i Les Canyes. On agafem novament el GR-92 en direcció Cap de Pals i deixant la Mediterrània a la dreta.

Arribem a Les Salines de Callblanque i allà girem cap a les Cases de Calblanque on vam pujar cap al collet que formen el Turó dels Quatre Tirs. Voregem el Turó dels Martínez entre les sendes i els camps de Garci-Pérez fins a poc a poc arribar al Cap de Pals que recorrem i voregem per les seves dues costes per tornar per les grans salines actives de Marchamalo on podem contemplar les seves flamencs.

Tornem al Mar Menor i per la seva costa, seguint el GR92 vam arribar al nostre punt de partida. Xiringuito Zankara a Playa Honda.

Tranquil·la i fàcil ruta on pot contemplar el Cap de Pals i els seus dos mars. El Mediterrani i el Menor convingut amb la seva gent, agricultura i explotacions salineres.

Cabo de Palos y 2 MaresCabo de Palos y 2 MaresCabo de Palos y 2 MaresCabo de Palos y 2 MaresCabo de Palos y 2 MaresCabo de Palos y 2 MaresCabo de Palos y 2 MaresCabo de Palos y 2 MaresCabo de Palos y 2 MaresCabo de Palos y 2 MaresCabo de Palos y 2 MaresCabo de Palos y 2 Mares

Video

Mapa

Total distance: 27488 m
Max elevation: 68 m
Total climbing: 381 m
Total time: 02:16:27

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150