Parc Regional del Guadarrama des de Molino de la Hoz

Comencem la ruta des de la Urbanització de Molino de la Hoz a Las Rozas. I baixem fins al pantà de Molino de la Hoz. Després seguim paral·lels a el curs del Guadarrama pels senders … que lamentablement avui estan molt enfangats per les pluges del dia anterior. En primer moment vam arribar a pensar que avui no era el millor dia per fer aquesta ruta. Però per sort. Aquest fort fangar acaba quan vam entrar a la Urbanització de Villafranca al Castell.

La creuem per si espai verd longitudinal i vam sortir pels senders del Rierol dels Palaus passant per l’Ermita de la Mare de Déu de l’Soto pertanyent a Villanueva del Pardillo. Seguim rierol amunt per corriols vorejant Villanueva del Pardillo fins a sortir a el Camí del Turó del Madroñal, un camí de la conducció d’aigua. Pel que ascendim al Barracó i després a el Turó del Madroñal. Després continuem al Mirador de Madrid, encreuament de camins que ens porta a Campus Universitari de Colmenarejo.

Sortim per la Urbanització de Los Ranchos fins a creuar la carretera de l’Escorial, M-510. I per senders ens dirigim a la Urbanització Els Jarales de Galapagar. Abandonant pel Pont Nou de Juan d’Herrera de segle XVI.

De seguida i jugant per la via de tren vam entrar a Torrelodones. Passant la mateixa via per la seva estació de tren. Continuem per l’altre costat de la via de tren fins a la Urbanització del Gasco de Torrelodones per després ja dirigir-nos a la Casa panarres i a la sendera final que ens torna a Molino de la Hoz.

Parque Regional del Guadarrama desde Molino HozParque Regional del Guadarrama desde Molino HozParque Regional del Guadarrama desde Molino HozParque Regional del Guadarrama desde Molino HozParque Regional del Guadarrama desde Molino HozParque Regional del Guadarrama desde Molino HozParque Regional del Guadarrama desde Molino HozParque Regional del Guadarrama desde Molino HozParque Regional del Guadarrama desde Molino HozParque Regional del Guadarrama desde Molino HozParque Regional del Guadarrama desde Molino HozParque Regional del Guadarrama desde Molino Hoz

Video

Mapa

Total distance: 41666 m
Max elevation: 914 m
Total climbing: 875 m

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150