Senders per Hoyo i La Berzosa des de les Matas

Vam sortir amb ganes de divertir-nos i sincerament ho vam aconseguir amb estar ruta plena de senders per Hoyo i la Berzosa.

Comencem des de l’Estació de tren de Las Matas i vam rodar cap a Los Peñascales passant el Rierol de Trofa. Vam pujar pel senders exteriors dels Peñascales per continuar cap al Palau del Pandolero.

Continuem pujant cap a Alts de Font Conilla. Seguim fins al Pesebrillo on girem a l’esquerra per creuar la carretera M-618 i pujar a el punt més alt de la ruta, Les Machorras. Des d’aquí baixem per les lloses de pedra granítica cap a la Berzosas.

Passem per les Prades de Veris i voregem pel Camocho i el Cant Alt per jugant entre els senders apareixem pel Berzalejo, per creuar novament la M-618.

Seguim per la Corda de l’Ripoll i vam arribar a la depuradora d’Hoyo de Manzanares per agafar un dels senders més llargs i divertits de el dia que comença al Corral de Pandolero i segueix tota la llera del Rierol Trofa fins arribar a la carretera dels Peñascales .

Girem a l’esquerra per seguir baixant pel Rierol de la Fraguilla fins a passar novament el Rierol de Trofa. Ja només ens queda pujar els Peñascales per aparèixer a Las Matas i poder celebrar-ho al Van Gogh Cafè Las Matas.

Senderos por Hoyo y La Berzosa desde las MatasSenderos por Hoyo y La Berzosa desde las MatasSenderos por Hoyo y La Berzosa desde las MatasSenderos por Hoyo y La Berzosa desde las MatasSenderos por Hoyo y La Berzosa desde las MatasSenderos por Hoyo y La Berzosa desde las MatasSenderos por Hoyo y La Berzosa desde las MatasSenderos por Hoyo y La Berzosa desde las MatasSenderos por Hoyo y La Berzosa desde las MatasSenderos por Hoyo y La Berzosa desde las MatasSenderos por Hoyo y La Berzosa desde las MatasSenderos por Hoyo y La Berzosa desde las MatasSenderos por Hoyo y La Berzosa desde las Matas

Video

Mapa

Total distance: 28531 m
Max elevation: 1017 m
Total climbing: 1167 m

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150