Senders entre Collado-Villalba i Hoyo de Manzanares

En una altra de les nostres clàssiques nadalenques, vam sortir de Los Negrales (Collado Villalba i Alpedrete) i pedalem creuant Collado Villalba cap al Mirador de la Serra per on vam entrar a la Serra d’Hoyo.

Vam baixar la Lancha dels Motxos, i seguim jugant per senders fins arribar a al Mirador de La Berzosa. Després vam baixar a La Berzosa per pujar a les Praderies de Veris. Després girem pels que en el seu moment van ser els antics decorats d’Hoyo de Manzanares per acabar baixant cap a Hoyo de Manzanares i sortint pel seu punt alt de la Casa de les Rozuelas a la base del Picazo de 1.273 msnm.

I des d’aquest punt emprenem la tornada cap a Collado Villalba paral·lels a el camí de vinguda, però seguint una altra línia de senders.

Al final. Ens ha sortit una ruta ràpida de senders que mai deceben per la Serra d’Hoyo.

Senderos entre Collado-Villalba y Hoyo de ManzanaresSenderos entre Collado-Villalba y Hoyo de ManzanaresSenderos entre Collado-Villalba y Hoyo de ManzanaresSenderos entre Collado-Villalba y Hoyo de ManzanaresSenderos entre Collado-Villalba y Hoyo de ManzanaresSenderos entre Collado-Villalba y Hoyo de ManzanaresSenderos entre Collado-Villalba y Hoyo de ManzanaresSenderos entre Collado-Villalba y Hoyo de ManzanaresSenderos entre Collado-Villalba y Hoyo de ManzanaresSenderos entre Collado-Villalba y Hoyo de ManzanaresSenderos entre Collado-Villalba y Hoyo de Manzanares

Video

Mapa

Total distance: 31891 m
Max elevation: 1088 m
Total climbing: 953 m

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150