Cercedilla. Vall de la Fuenfria

Per lluitar amb el fred o per passar fred. No ho sé! La qüestió és que ens vam decidir a fer aquesta ruta de caminar per la Vall de la Fuenfria amb la pujada a el Port de la Fuenfria.

Sortim des de l’Estació de tren de Cercedilla en un fred dia per començar pujant de cop cap al Turó del Penjat. Després vam passar per les Deveses, però sempre pel vessant fins arribar a la petita pantà de la Casa Forestal de les Deveses.

Pel Poyal del Ros seguim pujant vessant amunt cap al Pic de Majalasna on ja agafem el GR-10. I per la pista de la Carretera de la República, passem per l’Ombria de Navazuela, el Pont de Ferro de la Navazuela i el pont d’En mig. Fins a arribar a el Port de la Fuenfria. El nostre punt més alt i on es canalitzava un vent gèlid.

Comencem ràpidament la baixada per la vessant contrària a la que hem fet servir per pujar. Passant pel Clotet i la Vessant de l’Infern fins arribar a Cercedilla de nou prop de l’estació de tren.

Cercedilla. Valle de la FuenfriaCercedilla. Valle de la FuenfriaCercedilla. Valle de la FuenfriaCercedilla. Valle de la FuenfriaCercedilla. Valle de la FuenfriaCercedilla. Valle de la FuenfriaCercedilla. Valle de la FuenfriaCercedilla. Valle de la FuenfriaCercedilla. Valle de la FuenfriaCercedilla. Valle de la FuenfriaCercedilla. Valle de la Fuenfria

Video

Mapa

Total distance: 20713 m
Max elevation: 1295 m
Total climbing: 987 m
Total time: 04:34:01

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150