Parc Natural dels Turons d’Alcalá

Descriure aquesta ruta és realment difícil per que tota es desenvolupa dins de el parc i hi ha centenars de camins. Però una cosa si que us puc afirmar. Tot i que és una ruta urbana (de proximitat d’una gran població o de l’entorn del Corredor d’Henares. La diversió està garantida per la quantitat de senders que hi ha entre els turons i els barrancs. Amb el que mai us perdreu si no perdeu les referències NSEO … i si ho feu en el següent turó de seguida us localitzareu. Amb el que podeu rodar sense repetir camí més de 50 km.

Nosaltres vam sortir de l’aparcament habilitat per al Parc Natural dels Turons d’Alcalá. Us recomano matinar per que s’omple aviat … però tot i així hi ha aparcament proper.

El nostre primer objectiu va ser la Porta Verda, un dels accessos a parc. I aquest curt trajecte ja ens va servir per veure el que és el Parc i que anava a donar de si el dia. Pura diversió!

Pel cordó exterior arribem a l’Alt d’Els Rebentades. Per baixar per la Senda del Barranc Salogre i pujar per la Senda de l’Alt Del Burro a el Portell d’Anchuelo. D’allí agafem la Senda el Turó Colorado. Però us he de dir que l’últim tram el vam haver de fer empenyent la bici.
Recorrem els senders de baixada per ficar-nos a El Tub. Que ens porta a la Senda el Barranc de l’Esbarzer. On tornarem gairebé a el Portell de Anchuelo per agafar la senda més divertida i llarga del dia. La Senda dels Llangardaixos que ens porta a el Camí del Retén on girem a busqués sender dels Tallats del Rio Henares. ¡Compte amb les caigudes, però el paisatge és preciós!

Ja finalment vam optar per tornar pel Camí de la Alvega cap al nostre punt d’entrada … però si us ve de gust podeu passar unes quantes hores més pujant i baixant corriols.

Parque Natural de los Cerros de AlcaláParque Natural de los Cerros de AlcaláParque Natural de los Cerros de AlcaláParque Natural de los Cerros de AlcaláParque Natural de los Cerros de AlcaláParque Natural de los Cerros de AlcaláParque Natural de los Cerros de AlcaláParque Natural de los Cerros de AlcaláParque Natural de los Cerros de AlcaláParque Natural de los Cerros de AlcaláParque Natural de los Cerros de AlcaláParque Natural de los Cerros de Alcalá

Video

Mapa

Total distance: 23756 m
Max elevation: 804 m
Total climbing: 840 m
Total time: 03:10:40

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150