La Cabrera – Torrelaguna- Pistes i Senders

Sortim des del Poble de La Cabrera i de seguida passem sota l’A1 cap el Camí de Torrelaguna i al passar per la pista del Cerro Navajuelo. Just amb un gir de 90º perimetrant una parcel·la amb tanques que impedien la visibilitat em vaig topar. Millor dit en vam atropella frontalment dos que venien de cara i un d’ell ocupava el meu carril dret. Bon mastegot per que si! Sort que va quedar amb un fort cop al colze que em va fer anar a l’hospital a l’endemà i encara avui em fa mal però, res trencat!

Vam seguir endavant, amb el consegüent dolor, pel Camí de la Redueña, el Camí de La Cabrera i la Via Pastoril de Valdelobos per després agafar el GR-10 que ens portarà a Torrelaguna.

Sortim igualment pel GR-10 cap el Turó del Montero. Abandonem el GR per anar al Jaral de Blanco, el Portillo del Lobo y Los Tomillares.

Passem per l’Atalaia del Berrueco, que forma part de les Atalaies de la Marca Media de la Serra de Madrid i van constituir la frontera entre cristians i musulmans al Segle IX. Des d’aqui hi ha unes bones vistes de l’Embassament de l’Atazar.

Seguim per Senders per Las Chozas, El Carbanchel, Los Zapicos, el Turó de la Dehesa i creuem el Rierol de Peñacadenas just abans d’arribar a la Losa Blanca. On tornem a agafar el GR10 que gairebé ens porta a La Cabrera de nou.

Magnifica ruta BTT amb molt de sender per la zona de La Cabrera i Torrelaguna on es pot contemplar clarament dos terrenys i paisatges completament diferents. Un de sauló i vegetació pròpia de la Serra de Guadarrama i un altre de pissarra, estepa i ginebre propi dels Pobles Negres de Guadalajara.

La Cabrera - Torrelaguna- Pistas y SenderosLa Cabrera - Torrelaguna- Pistas y SenderosLa Cabrera - Torrelaguna- Pistas y SenderosLa Cabrera - Torrelaguna- Pistas y SenderosLa Cabrera - Torrelaguna- Pistas y SenderosLa Cabrera - Torrelaguna- Pistas y SenderosLa Cabrera - Torrelaguna- Pistas y SenderosLa Cabrera - Torrelaguna- Pistas y SenderosLa Cabrera - Torrelaguna- Pistas y SenderosLa Cabrera - Torrelaguna- Pistas y SenderosLa Cabrera - Torrelaguna- Pistas y SenderosLa Cabrera - Torrelaguna- Pistas y SenderosLa Cabrera - Torrelaguna- Pistas y SenderosLa Cabrera - Torrelaguna- Pistas y SenderosLa Cabrera - Torrelaguna- Pistas y Senderos

Video

Mapa

[sgpx gpx=”/wp-content/uploads/gpx/BttMania 2019 03 24 La Cabrera – Torrelaguna.gpx”]

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150