Güímar. Barrancs de l’Aigua i Badajoz

Comencem la ruta des de l’Ermita de Sant Joan de Güímar, Tenerife. I comencem a pujar pel sec senders dels fures que ens porta a L’Hidro ia La Casa de l’Aigua. En aquest punt entrem al Paisatge Protegit de les Set Lomas.

Seguim sender amunt pel Barranc de l’Aigua fins a arribar a les Galeria de Figueres Salvatges on encara hi ha restes de la seva antiga maquinària.

Tornem a baixar desfent camí fins a L’ Hidro per girar a la dreta i buscar el Barranc de Badajoz.

Güímar. Barrancs de l’Aigua i Badajoz que pujarem passant per velles galeries fins arribar a la Galeria El Cañizo on faríem la volta desfent també camí. Però aquesta vegada ens mantindríem a Barranc de Badajoz fins a tornar al nostre punt de partida.

Güímar - Barranco del Agua y BadajozGüímar - Barranco del Agua y BadajozGüímar - Barranco del Agua y BadajozGüímar - Barranco del Agua y BadajozGüímar - Barranco del Agua y BadajozGüímar - Barranco del Agua y BadajozGüímar - Barranco del Agua y BadajozGüímar - Barranco del Agua y BadajozGüímar - Barranco del Agua y BadajozGüímar - Barranco del Agua y BadajozGüímar - Barranco del Agua y Badajoz

Video

Mapa

Total distance: 12771 m
Max elevation: 855 m
Total climbing: 684 m
Total time: 03:55:46

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150