Molino de la Hoz – Las Cuestas

Ruta amb connecta les Urbanitzacions de Molí de la Hoz i la de Les Cuestas, ambdues situades al Parc Regional del Curs Mitjà del Guadarrama.

Comencem la ruta a Molí de la Hoz i sortim per la presa de Molí de la Hoz. Quan arribem al Pont del Retamar, agafem el sender paral·lel al riu Guadarrama, aigües avall, marcat amb el número 15 “de Villanueva del Paradillo al Pont del Retamar” del PR CM Guadarrama, que serà justament el camí que farem.

Però abans hem de creuar el Riu Guadarrama que porta sempre aigua, cosa que ens obliga a descalçar-nos. Després pugem al Cerro Martín i des d’allà ja veiem la Urbanització de Las Cuestas al vessant. Després arribem a Villanueva del Pardillo, on agafem el camí de la conducció del Canal d’Isabel II fins arribar a la petita carretera, el Camí Reial de Villanueva a Galapagar, conegut com a Cordel Segoviano.

A Las Cuesta girem cap a la dreta per començar la tornada, però aquesta vegada la farem en altura pel vessant de la Muntanya de la Ventilla I. Després creuem el Rierol de la Ventilla i el de la Vinatea. Després agafem el Camí de Las Viñas, per deixar-lo després creuant el Rierol de Cocho i després baixem pel Cordel de Colmenarejo o del Camí Vell, marcat amb el número 9 “del Pont del Retamar a Colmenarejo i Galapagar” del PR CM Guadarrama i que ens porta al Pont del Retamar. Però no el creuem, tornant a Molí de La Hoz per l’antiga carretera, ara tallada al trànsit, i que ens porta en passar pel Pantà a la tornada.

Molino de la Hoz - Las CuestasMolino de la Hoz - Las CuestasMolino de la Hoz - Las CuestasMolino de la Hoz - Las CuestasMolino de la Hoz - Las CuestasMolino de la Hoz - Las CuestasMolino de la Hoz - Las CuestasMolino de la Hoz - Las CuestasMolino de la Hoz - Las CuestasMolino de la Hoz - Las CuestasMolino de la Hoz - Las Cuestas

Video

Mapa

Total distance: 19098 m
Max elevation: 763 m
Total climbing: 530 m
Total time: 05:02:57

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150