Deveses de Majadahonda i Navalcarbón

Sortim de Molí de la Hoz per la presa de la Urbanització rodant pels senders paral·lels al riu Guadarrama aigües avall fins arribar a la Urbanització de Vilafranca del Castell on girem just abans de la riera del Plantío.

Seguim pels Camí del Villar passant pel Centre Hípic dels Navazuelos i entrem a la Devesa de Majadahonda. Creuem la M-50 sota el seu pont i girem per buscar el Camí del Pocito per arribar a Las Rozas. Seguim per corriols i algun tram d’asfalt en trepitjar Las Rozas, per sortir novament a la Devesa de Navalcarbó. La creuem i passem jugant amb els senders per la Urbanització de la Chopera que ens acosta a Monterrozas per tornar-nos a Molino de la Hoz.

Relive Dehesas de Mahadahonda y NavalcarbónRelive Dehesas de Mahadahonda y NavalcarbónRelive Dehesas de Mahadahonda y NavalcarbónRelive Dehesas de Mahadahonda y NavalcarbónRelive Dehesas de Mahadahonda y NavalcarbónRelive Dehesas de Mahadahonda y NavalcarbónRelive Dehesas de Mahadahonda y NavalcarbónRelive Dehesas de Mahadahonda y NavalcarbónRelive Dehesas de Mahadahonda y NavalcarbónRelive Dehesas de Mahadahonda y Navalcarbón

Video

Mapa

Total distance: 30874 m
Max elevation: 717 m
Total climbing: 639 m
Total time: 02:38:34

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150