Hondarribia – Higuer – Guadalupe

Aquesta és una ruta en la nostra escapada per Guipúscoa. La vam iniciar des de la població d’Hondarribia, i començarem seguint el GR 121 – Volta a Guipuzkoa. Just començarem fent la seva etapa 1 Hondarribia – Pasaia, però no completa perquè la farem circular.

Vam baixar a la platja d’Hondarribia i vam passar pel seu port per pujar a l’Castell de Sant Elm i entrar al sender GR 121 que ens porta a el Far Higer.

Seguim en direcció a al Càmping i després continuem pel sender que contorneja el litoral passant pel Artzuko Portu. Després continuem per la costa fins a Marla on girem, abandonant el sender GR121, cap a l’interior pel sender de Jaizkibel-Ipar-Arkautz. Passem pel Justiz Golf i seguim cap a l’Ermita de Guadalupe a la part alta de la muntanya Jaizkibel i des d’on gaudim de les vistes d’Hondarribia.

Seguim en direcció al sender del Viacrucis que ens baixa a l’Ermita de Santa Bàrbara i d’allí baixem a Hondarribia, parant abans al Restaurant Errandonea Kantina on ens vam prendre uns pinxos i unes canyes.

Relive Hondarribia-Higuer-GuadalupeRelive Hondarribia-Higuer-GuadalupeRelive Hondarribia-Higuer-GuadalupeRelive Hondarribia-Higuer-GuadalupeRelive Hondarribia-Higuer-GuadalupeRelive Hondarribia-Higuer-GuadalupeRelive Hondarribia-Higuer-GuadalupeRelive Hondarribia-Higuer-GuadalupeRelive Hondarribia-Higuer-GuadalupeRelive Hondarribia-Higuer-GuadalupeRelive Hondarribia-Higuer-Guadalupe

Video

Mapa

Total distance: 15675 m
Max elevation: 194 m
Total climbing: 609 m
Total time: 03:59:29

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150