Gorgs i Cascades del Guaramillas

Disposats a fer una ruta tranquil·la escapant de la calor que desprèn l’asfalt a Madrid. I que millor que pujar-nos a la part alta de la serra i caminar entre pinedes i veure córrer l’aigua de les rieres del Rio Lozoya als nostres peus.

Sortim des del Aparcament del Port de Vedats, per la carretera que ens porta a Valdesquí, però de seguida la deixem per passar pel Refugi de Pinóarron.

Seguim baixant al Rierol de les Guaramillas on veiem la seva cascada. Continuem, gaudint de les pinedes que ens aporten ombra i els boscos de falgueres, baixant aigües avall de la riera fins arribar al ja Rio Lozoya quan se l’han ajuntat els Rierols de Vedats i el de les Cerradillas.

Seguim entre senders arribant al Camí de la Carrerada on girem cap a l’esquerra començant la nostra pujada pel rierol de la Llacuna.

Creuem la carretera de Vedats M-604 i seguim pujant riera amunt. Després girem a l’esquerra, novament, i busquem el Camí Vell del Paular, GR10.1. Que ens retornarà al Pàrquing de Vedats i on prendrem una cerveseta a la Venda de Marcel·lí.

Pozas y Cascadas del GuaramillasPozas y Cascadas del GuaramillasPozas y Cascadas del GuaramillasPozas y Cascadas del GuaramillasPozas y Cascadas del GuaramillasPozas y Cascadas del GuaramillasPozas y Cascadas del GuaramillasPozas y Cascadas del GuaramillasPozas y Cascadas del GuaramillasPozas y Cascadas del GuaramillasPozas y Cascadas del Guaramillas

Video

Mapa

[sgpx gpx=”/wp-content/uploads/gpx/BttMania 2019 08-04 Pozas y Cascadas del Guaramillas.gpx”]

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150