Badlands-Paisatge lunar murcià

Comencem la nostra travessa des de l’Àrea de Servei, Venta el Pueto 2, situada a l’Alt de la Cadena de la A30. Iniciem el nostre recorregut pel Sender PR-MU 23.1, tot i que aviat ens apartem d’ell per dirigir-nos cap a les instal·lacions d’Aigües de Múrcia. Des d’aquest punt, ens submergim immediatament a les fascinants Badlands murcianas.

Aquestes àrees geogràfiques es destaquen per la seva topografia erosionada i desèrtica, amb sòls tous i escassa vegetació, adaptada a condicions climàtiques específiques. El paisatge que es desplega davant nostre evoca la imatge d’un escenari lunar, amb canons profunds, crestes agudes i dipòsits de sediments desgastats.

Endinsant-nos en aquest entorn únic, és important assenyalar que trobarem una zona delimitada amb tanques que han de ser respectades. Aquesta àrea enmarca les galeries que explorarem més endavant.

Gaudim amb precaució de la bellesa capritxosa d’aquest paisatge, superant fins i tot l’inconvenient de la ruptura de les soles de les nostres sabatilles. Recomano encaridament portar sempre lligams a la motxilla per superar qualsevol eventualitat. Aquí teniu un exemple de la importància d’estar previnguts davant d’imprevistos.

Badlands-Paisaje lunar murcianoBadlands-Paisaje lunar murcianoBadlands-Paisaje lunar murcianoBadlands-Paisaje lunar murcianoBadlands-Paisaje lunar murcianoBadlands-Paisaje lunar murcianoBadlands-Paisaje lunar murcianoBadlands-Paisaje lunar murcianoBadlands-Paisaje lunar murcianoBadlands-Paisaje lunar murcianoBadlands-Paisaje lunar murciano

Vídeo

Mapa

Total distance: 8010 m
Max elevation: 445 m
Total climbing: 252 m
Total time: 02:20:52

Download Track

GPS-bttmania-tracks150