Calblanque – Mar Menor

Reactivem la nostra passió per la BTT després d’un període prolongat d’inactivitat per raons de salut. Comencem la nostra ruta des de Cabo de Palos, pedalant en direcció a la pintoresca zona de Cala Reona. Abans d’arribar, ens desviem cap a la Senda de l’Interior, explorant el fascinant Cerro de los Cuervos.

Avancem fins a arribar a la pista que ens condueix a l’idíl·lica Platja de Calblanque. Continuem el nostre recorregut entre les impressionants salines de Calblanque, arribant finalment al Punt d’Informació de Les Cobaticas. Proseguim per pistes i senders, passant al costat de la imponent Font Gran de Los Belones, i abandonem el Parc Regional de Calblanque, Monte de les Cendres i Penya de l’Àguila per endinsar-nos a la Colada de la Carrasquilla / Rambla de la Carrasquilla, gairebé arribant al Mar Menor.

Posteriorment, explorem senders i passejos al llarg de les Platges de les Illes Menors, Mar de Cristal, Platja Honda, Platja Paradís i Platja dels Alemanys. Ens faltarà la visita als miradors d’aus de les Salines de Marchamalo abans de tornar al nostre punt d’inici a Cabo de Palos, on ens prendrem un merescut descans.

Calblanque - Mar MenorCalblanque - Mar MenorCalblanque - Mar MenorCalblanque - Mar MenorCalblanque - Mar MenorCalblanque - Mar MenorCalblanque - Mar MenorCalblanque - Mar MenorCalblanque - Mar MenorCalblanque - Mar MenorCalblanque - Mar MenorCalblanque - Mar MenorCalblanque - Mar Menor

Vídeo

Mapa

Total distance: 27018 m
Max elevation: 221 m
Total climbing: 414 m
Total time: 02:33:45

Download Track

GPS-bttmania-tracks150