TronxaCadenes Replay

En aquesta ocasió fem un replay de la sortida que organitzen els amics de Vilallonga de Ter la “Tronxacadenes”. de l´edició del 2013.

Es tracta d´una ruta circular, sortint precisament des de Vilallonga de Ter, i tot passant pels pobles de La Roca, Abella i Tregurà.

Vistes espectaculars de la vall. Corriols molt bonics. Hem modificat el tram de Vilallonga a la Roca, pel camí de les eugues que és molt bonic i amb algun tram de pujada tècnic.

Totes les pujades son per pista i les baixades per corriol, excepte l’ultima que és per pista. Ens hem trobat algun corriol de baixada una mica tècnic, amb alguna corba tancada i amb pendent que costa passar, sobretot si el terra esta mullat. I finalment des del Catllar es tot carretera en baixada fins a Vilallonga.

Per resumir, diré que per una bici elèctrica no hi ha dificultat en les rampes que cal superar però per una bici atmosfèrica, és una ruta exigent per les rampes, entre el 14% i 19%

Replay TronxaCadenesReplay TronxaCadenesReplay TronxaCadenesReplay TronxaCadenesReplay TronxaCadenesReplay TronxaCadenes

Video

Mapa

Distància total: 33.82 km
Altitud màxima: 1607 m
Ascensió total: 1500 m
Total time: 07:06:37

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150