Sierra Moreras. Cabezo de los Pájaros-Punta Negra

Sortim de la Platja de Bolnuevo, de la Costa de Mazarrón. I caminem per la seva Passeig Marítim, GR-92, fins les Gredes del Bolnuevo. Les gredes són unes roques detrítiques mixtes composta de components de diferent granulometria. L’aire amb sorra i aigua, han modelat els curiosos perfils d’aquestes gredes, donant forma al que també ha estat conegut com “La Ciutat Encantada de Bolnuevo”. En aquest punt d’extraordinària bellesa, ens vam començar a endinsar a la Serra de les Moreres cap al Cabezo dels Ocells de 321 msnm.

La baixada la fem compartint en alguna ocasió el camí de pujada, fins arribar a la Urbanització Puntabella, que la creuem sencera per pistes fins a sortir per Pedra Mala i baixar per la Grua, veient la seva Cala de la Grua i la seva Punta de la Grua.

Ja per tota la costa recorrem la Punta Ampla fins a la Punta Negra, veient al Fons la Illa de la Cova de Llops. Seguim per la Platja de Llops, creuem la Rambla de Picacho. I ja reprenem el GR-92 a la platja de Pedra Mala. Fins arribar a la Platja del Rincón creuant entre les Erosions de Bolnuevo, per la pista del GR-92.

I que millor manera de tancar el dia que degustant els productes de la zona en Restaurant Murcià el Rincón de Elías.

Sierra Moreras Cabezo de los Pajaros-Punta NegraSierra Moreras Cabezo de los Pajaros-Punta NegraSierra Moreras Cabezo de los Pajaros-Punta NegraSierra Moreras Cabezo de los Pajaros-Punta NegraSierra Moreras Cabezo de los Pajaros-Punta NegraSierra Moreras Cabezo de los Pajaros-Punta NegraSierra Moreras Cabezo de los Pajaros-Punta NegraSierra Moreras Cabezo de los Pajaros-Punta NegraSierra Moreras Cabezo de los Pajaros-Punta NegraSierra Moreras Cabezo de los Pajaros-Punta NegraSierra Moreras Cabezo de los Pajaros-Punta NegraSierra Moreras Cabezo de los Pajaros-Punta Negra

Video

Mapa

Total distance: 12858 m
Max elevation: 328 m
Total climbing: 591 m
Total time: 04:37:11

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150