Sant Sebastià de Montmajor al Pic del Vent

Sortim des de Sant Sebastià de Montmajor on ens hem trobat amb tota la resta de la colla que feien BTT. I abans de sortir, hem fet un bon esmorzar a Restaurant la Rectoria de Sant Sebastià.

Després d’unes quantes fotos i amb un bon àpat. Sortim per un sender cap al Serrat de la Paula i després baixem paral·lels al Torrent de la Guanta, per després girar cap a la Serra Llisa i el Coll de la Bassa Roja de 742 msnm.

Passem pel Cor de la Maria i finalment arribem a la nostra cota del dia. El Pic del Vent de 815 msnm.

Tot seguit baixem al Farell i després per senders arribem a l’Alzina del Vell del Tabac. I d’aquí per senders tornem al punt de sortida, Sant Sebastià de Montmajor.

Sant Sebastià de Montmajor al Pic del VentSant Sebastià de Montmajor al Pic del VentSant Sebastià de Montmajor al Pic del VentSant Sebastià de Montmajor al Pic del VentSant Sebastià de Montmajor al Pic del VentSant Sebastià de Montmajor al Pic del VentSant Sebastià de Montmajor al Pic del VentSant Sebastià de Montmajor al Pic del VentSant Sebastià de Montmajor al Pic del VentSant Sebastià de Montmajor al Pic del VentSant Sebastià de Montmajor al Pic del VentSant Sebastià de Montmajor al Pic del VentSant Sebastià de Montmajor al Pic del Vent

Video

Mapa

Total distance: 10783 m
Max elevation: 810 m
Total climbing: 575 m
Total time: 02:40:46

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150