Senders pel PR del Guadarrama

Comencem la ruta a Molino de la Hoz per donar una gran volta pel Parc Regional del Guadarrama principalment per senders.

Sortim en direcció la Presa de Molino de la Hoz i seguim el sender paral·lel al Rio Guadarrama pel seu marge esquerre en direcció a la corrent de l’aigua fins arribar a passar per sota de la M-509 autovia que va a Villanueva del Pardillo, on vam entrar a la Urbanització de Villafranca al Castell.

Creuem sencera tota la urbanització pel seu parc central i sortim buscant els senders del Rierol dels Palaus. Vam rodar per ells aigües amunt passant per l’Ermita de la Mare de Déu del Soto i arribem a Vilanova del Pardillo que perimetrem pels senders del Rierol dels Palaus cap a la Urbanització de les Costes, sense arribar-hi. Seguim rierol amunt fins més davant del seu naixement, per connectar amb la Colada de el camí del Pardillo i que ens treu a la Finca dels Quinchos i al Cordel de l’Espernada que ens porta a Colmenarejo.

Després girem cap a la Urbanització dels Ranxos que contorneamos per agafar els senders paral·lels a la pista de la Canyada de Matamora que ens fa creuar la carretera M-505 de l’Escorial.

Seguim pel Camí de la Font del Puerco fins a creuar la M-519 Carretera de Torrelodones i entrem en els senders de la Figuera i que ens porten a la Urbanització de Los Jarales per sortir per ella pel Pont Nou.

Continuem creuant la zona urbanitzada de l’Estació de Tren de Torrelodones per sortir per les senderes que ens condueixen a la Talaia de Torrelodones.

Després creuem Torrelodones per sortir pels senders que s’inicien a prop del seu Tanatori. Creuem tot el Prat de la Solana per arriba a Les Mates, on vam passar la via de tren pel seu pont i l’A-6 pel pas subterrani, per començar els 10 últims quilòmetres de senders de Canal del Guadarrama i que ens retornen a Molí de la Hoz.

Senderos por el PR del GuadarramaSenderos por el PR del GuadarramaSenderos por el PR del GuadarramaSenderos por el PR del GuadarramaSenderos por el PR del GuadarramaSenderos por el PR del GuadarramaSenderos por el PR del GuadarramaSenderos por el PR del GuadarramaSenderos por el PR del GuadarramaSenderos por el PR del GuadarramaSenderos por el PR del GuadarramaSenderos por el PR del GuadarramaSenderos por el PR del Guadarrama

Video

Mapa

Total distance: 54285 m
Max elevation: 911 m
Total climbing: 1138 m
Total time: 05:05:49

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150