El 8 de Vinuelas i Moncalvillo

Comencem la ruta a Tres Cantos. I vam rodar pel perímetre de la tanca de Viñuelas, buscant els senders que deixa als costats la Vereda de les Tàpies de Viñuelas i el Pardo fins arribar a la zona Nord de Muntanya de Viñuenas on fem el gir del “8” de la ruta.

Agafem el camí Corre Cavalls fins arribar a San Agustín de Guadalix. Perimetramos la població i sortim per les senderes que transcorren paral·lels a l’Arroyo i que ens porten al Camí de Guadalix que és l’entrada a la Devesa de Moncalvillo.

Recorrem la preciosa devesa pel Camí de Moncalvillo i que ens treu als Chortales creuant la carretera M-104. Després vam seguir pels camins de Canal d’Isabel II que ens deixen al Camí de Valdemilanos i que ens retorna a l’eix del “8”.

Ara ja només ens queda tancar la ruta per la Muntanya de Viñuelas rodant per Vereda de les Tàpies de la Muntanya Viñuelas. Passem per la Urbanització Ciudadcampo i la de Font del Fresno.

Creuem el Rierol de Viñuelas i ens dirigim cap a San Sebastian dels Reis creuant el Rierol de la Devesa.

Sortim de San Sebastian dels Reis per la zona esportiva de la Devesa Boyal i vam rodar fins a buscar el Cordel de Matapiñonera a el Rierol de la Vega. Per la qual vam rodar fins arribar novament a la Tanca de la Muntanya de Viñuelas fins arribar a Tres Cantos novament.

Bonica ruta sense gran dificultat tècnica i en la qual us recomanem prendre alguna cosa o menjar al Restaurant Mary Carme.

Relive El 8 de Vinuelas y MoncalvilloRelive El 8 de Vinuelas y MoncalvilloRelive El 8 de Vinuelas y MoncalvilloRelive El 8 de Vinuelas y MoncalvilloRelive El 8 de Vinuelas y MoncalvilloRelive El 8 de Vinuelas y MoncalvilloRelive El 8 de Vinuelas y MoncalvilloRelive El 8 de Vinuelas y MoncalvilloRelive El 8 de Vinuelas y MoncalvilloRelive El 8 de Vinuelas y MoncalvilloRelive El 8 de Vinuelas y MoncalvilloRelive El 8 de Vinuelas y MoncalvilloRelive El 8 de Vinuelas y Moncalvillo

Video

Mapa

Total distance: 55894 m
Max elevation: 1283 m
Total climbing: 1234 m
Total time: 04:28:27

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150