Corriols i trialeres a la Pedriza de Valdemanco

Comencem la ruta des Navalafuente rodant pel Camí de Miraflores i després ens desviem pel Camí de la Viñas, on ja comencem a veure el que serà el dia. Una pura diversió!

Girem per la Sendera a les Majadas de Betlem, passant per les cases de La Deu i Les Arreturas per creuar-nos amb el track rodant pel camí de les Arreturas pugem i baixem per un preciós corriol que ens porta a creuar el Rierol de gorgera.

Creuem la M-631 i ens esperem que passi la pluja uns instants. Per després seguir pel planter i girar per buscar el sender de de el Rierol de Albalá.

Vam pujar als Lagunazos passant per una vella pedrera de granit i després girem per senders cap les Casernes fins arribar a les vies de tren a Valdemanco. On girem i vam rodar paral·lels a la via. Sortim per la Zarzosa i baixem la trialera que ens baixa a Penya Rossa on abans hem parat a la gasolinera.

Ara agafem ja el sender que a estones és trialera, que transcorre paral·lel al Rierol de gorgera, i que ens retorna a Navalafuente.

Preciosa ruta. Com sempre les sendes i trialeres de la Pedriza de Valdemanco mai defrauden.

Senderos y tríaleras en la Pedriza de ValdemancoSenderos y tríaleras en la Pedriza de ValdemancoSenderos y tríaleras en la Pedriza de ValdemancoSenderos y tríaleras en la Pedriza de ValdemancoSenderos y tríaleras en la Pedriza de ValdemancoSenderos y tríaleras en la Pedriza de ValdemancoSenderos y tríaleras en la Pedriza de ValdemancoSenderos y tríaleras en la Pedriza de ValdemancoSenderos y tríaleras en la Pedriza de ValdemancoSenderos y tríaleras en la Pedriza de Valdemanco

Video

Mapa

Total distance: 35610 m
Max elevation: 1093 m
Total climbing: 968 m
Total time: 04:25:02

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150