PR-7 Trilho da Calçada – Parc Natural de Montesinho

Comencem des del poble granític de Moimenta al Parc Natural de Montesinho. És un recorregut PR-7 Trilho da Calçada – Parc Natural de Montesinho perfectament senyalitzat. Podeu tenir tota la info a la seva publicació.

Moimenta és el punt d´inici i arribada de la nostra ruta circular. El recorregut transcorre entre un costat i un altre del riu Tuela. La primera part és un seder que ens puja fins a dalt d’un turó on s’instal·la un mirador que obre els horitzons a terres d’Espanya. Després continuem per un vessant de roques i còdols que ens fins al pont de Couço sobre el riu Tuela (encreuament de carretera).

A l’altra banda del riu ens trobem amb una bona població de roures i castanyers. I més endavant, el pont d’Às Vinhas, que permet una nova cruïlla sobre el riu Tuela, destaca per la seva antiguitat medieval, harmonitzat aleshores cronològicament amb el paviment de petites pedres i grans lloses de granit que, costa amunt, ens indica el camí de tornada a Moimenta.

PR-7 Trilho da Calçada - Parque Natural MontesinoPR-7 Trilho da Calçada - Parque Natural MontesinoPR-7 Trilho da Calçada - Parque Natural MontesinoPR-7 Trilho da Calçada - Parque Natural MontesinoPR-7 Trilho da Calçada - Parque Natural MontesinoPR-7 Trilho da Calçada - Parque Natural MontesinoPR-7 Trilho da Calçada - Parque Natural MontesinoPR-7 Trilho da Calçada - Parque Natural MontesinoPR-7 Trilho da Calçada - Parque Natural MontesinoPR-7 Trilho da Calçada - Parque Natural Montesino

Video

Mapa

Total distance: 8981 m
Max elevation: 963 m
Total climbing: 375 m
Total time: 02:23:28

Download Track

GPS-bttmania-tracks150