Miradors de Tavertet – Cantonigròs

Sortim de Tavertet i en baixada per sender i després en variant baixada forta a peu anem a visitar l’espectacular Salt del Molí Bernat. Per sender amagat en la vegetació pugem com podem a la carretera amb dos miradors seguits impressionants i baixem un tramet fins deixar l’asfalt a canvi d’un camí poc fressat i embardissat que baixa fins la bauma i després d’ondular una mica puja fort pel camí de Santa Cília, mirador espatarrant i ascensió cap a Trasserra.

Passem un moment per la carretera i sortim per sender preciós cap a Cantonigròs.

Després de menjar, una mica més de pujada pel coll de Sesvilles i encara més amunt pel Grau del Perer fins el Pedró i Puig de Portils fins a Rocallarga. Bauma, mirador, vistes a tot el món, baixada cafre cap a l’Avenc i pista asfalt fins a Tavertet.

Miradors de Tavertet - CantonigròsMiradors de Tavertet - CantonigròsMiradors de Tavertet - CantonigròsMiradors de Tavertet - CantonigròsMiradors de Tavertet - CantonigròsMiradors de Tavertet - CantonigròsMiradors de Tavertet - CantonigròsMiradors de Tavertet - CantonigròsMiradors de Tavertet - CantonigròsMiradors de Tavertet - CantonigròsMiradors de Tavertet - Cantonigròs

Video

Mapa

Distància total: 30.08 km
Altitud màxima: 1189 m
Ascensió total: 906 m
Total time: 07:11:01

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150