Matinal per la Sauva Negra

Matinal tranquil·la post revetlla de Sant Joan.

Baixem des de Castellcir per la pista de Can Sans i veiem el nucli antic de Sant Andreu de Castellcir i les masies de la zona: Can Sans, la Codina, Vileta i Nova de la Vileta, cal Jaumet, Can Quirze (runes), can Gregori, ca l’Antoja…

Pugem per pista fàcil primer i pedregosa després cap al castell de la Popa de Castellcir que deixem a l’esquerra, ja hi vàrem pujar l’altre dia, ens queda però a escassos 200m.

Seguim per caminet boscà i agradable en pujada tractable per la Solella del Castell cap el Collet de la Rovira de Cerdans (cosa rara perquè la Rovira és ben enllà) des d’on tenim bones vistes cap el Pla de la Garga, Montseny, plana de Vic…

Ara una forta pujada cap el Coll de Prims on prenem baixada vertiginosa encimentada però atenció que cal sortir a esquerra ben aviat per agafar el bonic sender dels boletaires, i ben aviat ens trobarem envoltats per la màgia de la Sauva Negra al camí fàcil que ens mena al Pou Cavaller.

Retorn per pista i darrera pujada emprenyadora, a plena solana, pel ciment cap a Castellcir per posar punt i final a la romeria de 5 dies que hem passat pel Moianès hospedats a casa la Marta i en Dani. Moltes gràcies per tot amics.

 

PuigsagordiPuigsagordiPuigsagordiPuigsagordiPuigsagordiPuigsagordiPuigsagordiPuigsagordiPuigsagordiPuigsagordi

Video

Mapa

Total distance: 16228 m
Max elevation: 939 m
Total climbing: 483 m
Total time: 02:19:05

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150