Herència, molins, serra i senders

Sortim del Poble d’Herència, Ciudad Real, en direcció la Sierrecilla de la Forca i els seus molins de vent. Vam baixar per senders cap al Camí de Villarrubia a Alcàsser per després girar cap a l’Ermita de Sant Cristòfol i del Sepulcre per tornar a passar pels Molins de la Devesa i l’Aljub. Vam baixar també per senders cap a la Serra de les Tres Fonts.

Pedalem tot per senders, passant per l’Ermita de Sant Isidre i seguim per senders per creuar la serra pel coll format pel Navajo on es poder veure l’antena de repetidors de televisió i el Navajo I. La pujada és bastant exigent i pedregosa.

Vam baixar cap a la casa mig en ruïnes del Palmero i girem pel camí de les Bachilleras cap a la Casa de la Solana on agafem la posta asfaltada i apedaçada que no puja fins als repetidors de telefonia del seu cim.

La baixada és per sender pedregós cap al Carril de la Vaca, després el carril de les Veredas i el de Caracierzo que ens retorna a Herència.

Bona ruta des Herència que ens permet recórrer les seves dues serres plenes de Molins i que ens sorprèn per la quantitat de senders en plena Castella la Manxa.

Herencia, molinos, sierra y senderosHerencia, molinos, sierra y senderosHerencia, molinos, sierra y senderosHerencia, molinos, sierra y senderosHerencia, molinos, sierra y senderosHerencia, molinos, sierra y senderosHerencia, molinos, sierra y senderosHerencia, molinos, sierra y senderosHerencia, molinos, sierra y senderosHerencia, molinos, sierra y senderosHerencia, molinos, sierra y senderos

Video

Mapa

Distància total: 39.22 km
Altitud màxima: 887 m
Ascensió total: 1036 m
Total time: 03:59:57

Relive

Track

GPS-bttmania-tracks150