Fuerteventura Nord. Corralejo – El Cotillo

Allotjats en el millor allotjament de l’illa, Hotel Rural Era de la Corte. Situat al centre de la mateixa, Antiga, i gaudint de la tranquil·litat de l’autèntica Fuerteventura.

Ens traslladem al Nord per fer una sortida de mountainbike des de Corralejo. I més concretament des de la botiga Fuerteventura Rent a Bike, on vam llogar les bicis.

Valorem la direcció de vent tant per l’anada com per la volta i vam decidir anar per l’interior i tornar per la costa. Sortim paral·lels a la FV-01 fins a les Vessants del Combrillo i d’allí a Lajares paral·lels a les FV-109 per senders i la abandonat bici carril.

De Lajares sortim per la vella carretera sense trànsit algun cap a la Casa de la Costella, ara en ruïnes, i vam arribar per pista a El Roque i El Cotillo.

Ens acostem a veure el Castell de El Cotillo i la seva preciosa platja, per després creuar el poble i dirigir-nos per pistes i senders cap a la Punta de la Balena o del Tostón i veure el seu característic far vermell i blanc.

Seguir-nos direcció Est per pista i sender recorrent totes les cales del nord fins Majanicho, antic poble de pescadors. Seguim endavant i fem una parada a la platja de Punta Lala, també coneguda com Popcorn Beach, per la seva característica sorra en forma de crispetes de blat de moro.

I ja tanquem la ruta tornant a Corralejo passant pel seu port i els seus carrers.

Preciosa ruta pel nord de la Illa de Fuerteventura. Et permet coneix-se a ella i la seva gent. No té dificultat tècnica cap ni d’orientació. 100% recomanable i inoblidable!

Fuerteventura Norte - Corralejo-CotillosFuerteventura Norte - Corralejo-CotillosFuerteventura Norte - Corralejo-CotillosFuerteventura Norte - Corralejo-CotillosFuerteventura Norte - Corralejo-CotillosFuerteventura Norte - Corralejo-CotillosFuerteventura Norte - Corralejo-CotillosFuerteventura Norte - Corralejo-CotillosFuerteventura Norte - Corralejo-CotillosFuerteventura Norte - Corralejo-CotillosFuerteventura Norte - Corralejo-Cotillos

Video

Mapa

Total distance: 49084 m
Max elevation: 113 m
Total climbing: 531 m

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150