Dos mils des de Cercedilla

Sortim des de Cercerdilla disposats a fer una altre llarga sortida de senderisme. Ho fem vora a l’estació de tren i iniciem pel Sender Ródenas per de seguida anar cap a Matalobos i trobar el GR-10 a Coll de Cerromalejo, zona limítrofa entre la Comunitat de Madrid i la de Castella i Lleó. I allí girem a l’esquerra per fer el primer pic del dia. La Peñota amb 1.944 m. La seva última part s’ha de trepar per pedres grans.

Desfem pel GR-10 i el seguim fins a a Peña el Águila de 2.003 m. I continuen per GR baixant cap el Coll de Marichiva. Comentar que la neu estava delicada ja que s’havia glaçat i lliscaves sovint.

Tornem a pujar cap a la Peña Bercial de 2.002 m. Aquest és l’únic tram on no hi ha un sender força clar. Però amb el GPS no tens cap problema, tot i així, has d’anar mirant les poques fites i les marques de petjades, però no hi ha pèrdua.

I finalment ataquem l’últim cim. El més alt del dia. El Cerro Minguete de 2.026 m. Per després baixar cap el Port de la Fuenfría i tornar per l’antic camí de Madrid a Segòvia.
Larga i dura ruta, però preciosa!

Dosmiles desde CercedillaDosmiles desde CercedillaDosmiles desde CercedillaDosmiles desde CercedillaDosmiles desde CercedillaDosmiles desde CercedillaDosmiles desde CercedillaDosmiles desde CercedillaDosmiles desde CercedillaDosmiles desde Cercedilla

Video

Mapa

[sgpx gpx=”/wp-content/uploads/gpx/BttMania 2018-12-01 Dosmiles desde Cercedilla.gpx”]

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150