Consuegra – Molins Don Quixot

Sortim des de Consuegra, Toledo. Per fer una ruta amb un preciós final amb seu conjunt de Molins i castell al Turó de Calderico.

Vàrem arrancar per la pista de Puerto Lápice per després agafar el Camí de los Navajos i després de Valdeperal fins a l’Ermita de San Cristobal o ja continuem una bona estona per asfalt fins que aquest s’acaba i deixa pas a la pista de Consuegra.

Seguim per la pista de Fuente el Fresno per agafar el desviament pel sender de la Fuente de la Raya on se ens creuem uns cérvols. Seguim cap a la Casa Forestal on ja agafem un alta cop el camí de Fuente el Fresno a Consuegra, per desviar-nos a la Cañana Soriana Oriental i el Port del Reventón.

Per fer una mica més divertida la sortida, agafem al Monte de Peñón els tallafoc per baixar cap a Consuegra. Pero abans d’acabar pugem al Turó del Calderico per fotografiar-nos amb els seus molins i baixar per un sender al seu costat.

Ruta fàcil si eviteu les hores de calor. Es molt pistera i ràpida de fer. Encara que nosaltres hem trigat molt perquè tenia la tubeless amb un tall i he hagut de inflar la roda unes 30 vegades aquest ruta!

Consuegra - Molinos QuijoteConsuegra - Molinos QuijoteConsuegra - Molinos QuijoteConsuegra - Molinos QuijoteConsuegra - Molinos QuijoteConsuegra - Molinos QuijoteConsuegra - Molinos QuijoteConsuegra - Molinos QuijoteConsuegra - Molinos QuijoteConsuegra - Molinos QuijoteConsuegra - Molinos QuijoteConsuegra - Molinos QuijoteConsuegra - Molinos QuijoteConsuegra - Molinos QuijoteConsuegra - Molinos QuijoteConsuegra - Molinos QuijoteConsuegra - Molinos QuijoteConsuegra - Molinos QuijoteConsuegra - Molinos Quijote

Video

Mapa

Total distance: 50203 m
Max elevation: 1071 m
Total climbing: 923 m
Total time: 05:00:41

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150