Els Ports. Todolella – Forcall

Volíem fer una ruta per la comarca castellonenca dels Ports i que millor que basar-nos en el track de la BTTRAIL SOCARRATS – Forcall 2018 i així va ser. La vam adaptar per sortir des de Todolella i tornar allà.

Iniciem la ruta atacant la pujada divertida i trialera però 100% ciclable que va cap a Sant Cristòfol. On ja comencem a gaudir d’un preciós sender vorejat el tallat de la Sarañana. Per continuar amb una baixada per un sender pedregós cap a Forcall.

La sortida de Forcall la fem pel Riu Bergantes contornejant la Mola de la Vila i passant entre mig de la Moleta de Liborio.

Seguim el camí de Forcall amunt fins a l’Ermita de Sant Joaquim. Aquesta part ens toca carregar la bici una estona per falta de forces en el tram final del Barranc de Torre Selló, però té escapatòria per pista si voleu. Amunt resseguim el parc eòlic de les Refoies Altes Altes per tornar a baixar per pistes i sender fins el Mas de Sebastiana on fem varis intents fins que trobem la pista que ens porta a Todolella finalment.

Magnifica ruta per qui li agradi senderons trialers amb pedres!

Video

Mapa

Distància total: 40.38 km
Altitud màxima: 1122 m
Ascensió total: 1289 m
Temps total: 05:55:41

Relive

Track

GPS-bttmania-tracks150