Brihuega. Camps de Lavanda i senders

Sortim des del Poble de Briguega. Just el cap de setmana que es celebra el Festival de la Lavanda 2018.

Aviat ens veiem ficats entre camps de blat per intentar buscar una pista perduda, que acabem trobant, però se’ns fa llar al tenir que voltar el perímetre de les zones de conreu. El camí transcorre per pista fins arribar al sender del rierol del Ponzón.
Pasem pel bonic poble de Yela i tornem a agafar el divertit Sender de la Hiruela.

Creuem el Rio Tajuña i posteriorment el Rierol de la Olmeda. Pugem a les planícies de l’Alcaria on contemplem les impressionats plantacions, pràcticament enjardinades, de lavanda.
Seguim ruta per gaudir del més llarg i preciós sender. El del turó dels voltors.

Baixem al poble de Pajares on ens refresquem amb l’aigua a la seva font per ja després fer un puja, baixa i puja que ens porta als colorits carres de Brihega.

Ruta mot recomanable el mes de Julio per la floració de la Lavanda.

Brihuega. Campos de Lavanda y SenderosBrihuega. Campos de Lavanda y SenderosBrihuega. Campos de Lavanda y SenderosBrihuega. Campos de Lavanda y SenderosBrihuega. Campos de Lavanda y SenderosBrihuega. Campos de Lavanda y SenderosBrihuega. Campos de Lavanda y SenderosBrihuega. Campos de Lavanda y SenderosBrihuega. Campos de Lavanda y SenderosBrihuega. Campos de Lavanda y SenderosBrihuega. Campos de Lavanda y SenderosBrihuega. Campos de Lavanda y SenderosBrihuega. Campos de Lavanda y Senderos

Video

Mapa

Distància total: 49.54 km
Altitud màxima: 1072 m
Ascensió total: 1213 m
Total time: 05:18:11

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150