Jadraque – Castell del Cid

Sortim des de Jadraque, més concretament des de la Casa Rural del Mirador del Cid, i de ben seguida comencem a pujar pel Camino del Bujalaro per desviar-nos i observar des d’un tallat, que resseguim, el poble de Jadraque i el seu Castell del Cid.

Seguim per les pistes de la planícia cap el poble de Utande per unes boniques baixades de pistes en zetes. Després sortim pel rierol del Barranco de Valdecastejón per resseguir al final el seu bonic sender on tenim la trencadissa de la patilla del canvi.

Tornem a la planícia per arribar al poble de Miralrio, on a la baixada teníem previst un sender que hem d’abandonar per que està completament cobert per ortigues. Baixem per la sinuosa pista fins la Vall del Henares. Pedalem pels camps de conreu fins que girem cap a la pujada del Castell del Cid.

Finalment arribem al nostre punt de sortida però ens quedem fent una cerveseta al Bar de les Piscines de Jadraque.

Jadraque - Castillo del CidJadraque - Castillo del CidJadraque - Castillo del CidJadraque - Castillo del CidJadraque - Castillo del CidJadraque - Castillo del CidJadraque - Castillo del CidJadraque - Castillo del CidJadraque - Castillo del CidJadraque - Castillo del CidJadraque - Castillo del CidJadraque - Castillo del CidJadraque - Castillo del CidJadraque - Castillo del CidJadraque - Castillo del Cid

Video

Mapa

Total distance: 34981 m
Max elevation: 1024 m
Total climbing: 728 m
Total time: 04:10:41

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150