Santa Trega i muntanyes d’A Guarda

Iniciem la ruta des de l’Hotel on ens hem quedat. Hotel Celta d’A Guarda

I comencen pujant per carretera a la muntanya de Santa Trega visitant les restes del Castro de Santa Trega. Un poblat castrenyo-romà poblat per Galaics emparentats amb els Celtes continentals. Des d’amunt contemplem les vistes de la desembocadura del Miño y la seva vessant portuguesa. Baixem ràpidament per un sender fins la platja de Lamiña i rodegem la muntanya cap A Guarda.

Seguidament iniciem la pujada a la Muntanya Torroso per baixar i pujar de nou cap el Alt de San Vicente. Creuem els rius Folón, da Cal i ja baixant el riu Tamuxe que portava molta aigua.

Juguem per sender molta estona al seu costat i passem per plantacions de vinyes del Rosal.

Arribem a la desembocadura del Tamuxe amb el Miño i ja girem cap a A Guarda. Passem per l’hotel però anem directes al nostre restaurant preferit O Cangreixal.

Una bona ruta i amb un final gallec immillorable!

Santa Tecla y montes de A GuardaSanta Tecla y montes de A GuardaSanta Tecla y montes de A GuardaSanta Tecla y montes de A GuardaSanta Tecla y montes de A GuardaSanta Tecla y montes de A GuardaSanta Tecla y montes de A GuardaSanta Tecla y montes de A GuardaSanta Tecla y montes de A GuardaSanta Tecla y montes de A GuardaSanta Tecla y montes de A GuardaSanta Tecla y montes de A GuardaSanta Tecla y montes de A Guarda

Video

Mapa

Total distance: 48837 m
Max elevation: 369 m
Total climbing: 1116 m
Total time: 05:02:53

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150