52t SBK – Xupa i l´Oriol

Trobada d´una bona colla d´amics per celebrar l´aniversari d´en Lluis-SBK, tot pedalant pel seu jardinet.

Sortim des de Badalona, en direcció a Sant Jeroni de la Murtra per divertits corriols amb el típic sauló de la zona per arribar al Coll de la Vallensana, on creuem la carretera i seguim pujant 2 kilòmetres més per la tradicional pujada al dipòsit tot passant pel Coll de la Melesa i fins arribar a la Coscollada, més conegut com la torre de vigia. Fa un dia tant clar i primaveral que fins i tot podem divisar el perfil de l´illa de Mallorca.

A partir d´aquí, comença la diversió amb el primer tram corrioler/trialer conegut com el xupa-cabras, que fa les delícies de tots nosaltres, doncs si el coneixes, és molt ràpid de fer on només hi ha un parell de punts complicats, un d´ells és el final del primer segment.

Seguidament agafem pista en direcció la Conreria, on al creuar la carretera, agafem el GR-92, fins a l´alçada del Turó d´en Galceran.

I tot seguit ens dirigim cap a la novetat per molts de nosaltres, el corriol de l´Oriol, a tocar d´Alella on gaudim i fruïm dels tres segments que el composen, per mi els dos primers son 5 estrelles. Ràpids però amb el seu puntet de dificultat en alguns trams concrets. Un cop arribem a Alella, ens dirigim per pista cap al punt d´inici, tot passant per Tiana i seguidament ja de nou a Badalona.

52t SBK - Xupa i l´Oriol52t SBK - Xupa i l´Oriol52t SBK - Xupa i l´Oriol

Video

Mapa

Distància total: 30.75 km
Altitud màxima: 473 m
Ascensió total: 985 m
Total time: 03:58:16

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150