Valdemorillo – Pont Medieval del Pasadero

Aquesta ruta la fem sortint des de Valdemorillo. Sortegem el poble pels senders laterals per sortir per la sendera del Camí de Robledo de Chavela. Passem pel Prat de les Porteres i arribem a la Canyada de la Creu Verda.

Vam rodar per ella creuant el Rierol de Valladolid i seguim pel Cordel de el Pont de Sant Joan que ens porta a creuar la M-521 i seguim pel cordill fins a visitar les antenes de radar de l’Estació de Seguiment Espacial de Fresnedillas – Navalagamella.

Desfem l’últim tram per pedalar pel Prat Nurío i la Cañadilla fins arribar a la Cañada Real Lleonesa per la qual vam rodar pocs metres per seguir endavant cap a la Anastasiona. Després agafem el Camí de Servei de la Conducció de Picades per després creuar la M-521 novament i agafar la senda que ens porta a creuar el riu Perales per la seva Pont del Pasadero, d’origen medieval.

Aquest pas pel riu Perales és el d’altura més baixa de la ruta. Amb el que ara ens queda pujar vorejant la Urbanització del Turó Alarcón per tornar a Valdemorillo pel Camí de Lanchalagua. Passant pel Circuit de Motocròs de Valdemorillo. (Motocròs Madrid Park).

Valdemorillo - Puente medieval del PasaderoValdemorillo - Puente medieval del PasaderoValdemorillo - Puente medieval del PasaderoValdemorillo - Puente medieval del PasaderoValdemorillo - Puente medieval del PasaderoValdemorillo - Puente medieval del PasaderoValdemorillo - Puente medieval del PasaderoValdemorillo - Puente medieval del PasaderoValdemorillo - Puente medieval del PasaderoValdemorillo - Puente medieval del PasaderoValdemorillo - Puente medieval del PasaderoValdemorillo - Puente medieval del PasaderoValdemorillo - Puente medieval del PasaderoValdemorillo - Puente medieval del Pasadero

Video

Mapa

Total distance: 37480 m
Max elevation: 898 m
Total climbing: 1041 m

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150