Valdemorillo – Deveses Imperials de Felip II

Sortim des Vademorillo amb intenció de rodar suaument i sense gaire desnivell acumulat pro les deveses Imperials de Felip II que van servir de zones de casa i que ara encara es pot observar el parcelamiento ramader que farà uns anys era la principal font de treball en aquesta zona.

Sortim per la Cañada Real Vereda del Camí de Robledo de Chavela creuant el Rierol de la Fuentevieja, fins arribar al Prat Maroto on fem una gran corba pels Cordills del Pont de Sant Joan i el Cordel de la Creu Verda.

Arribem a la Collada de la Fuentevieja, i ho fem a tota velocitat pel preciós sender fins al final creuant la carretera M-600 de l’Escorial. Seguim vorejant la Urbanització Parc de les Infantes ia la seva sortida passem per l’Ermita de Valmayor i ens estirem a contemplar el Pantà de Valmayor rodant per la seva riba pel Camí del Prat del Trampal i Els Vaquers fins a creuar novament, aquesta vegada per sota, la M-600 passant per la Estanquilla en direcció al Càmping de Sant Joan.

Vam pujar a Pino Alto i baixem pel camí de la Mina arribant novament a Valdemorillo. Que estirem la ruta desfent part de camí fins a tancar-prenent una cerveseta.

¡Preciosa ruta per les Deveses de caça de Felip II amb una bona companyia!

Video

Mapa

Distància total: 38.5 km
Altitud màxima: 941 m
Ascensió total: 872 m
Total time: 03:38:06

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150